dinsdag 5 juli 2016

De Nickolodeon Buitenspeeldag

Zondag 10 juli is er in Plaswijckpark de Nickolodeon Buitenspeeldag. Er worden veel bezoekers uit heel Nederland verwacht. Gisteren stond de wijk al redelijk vol en werd er hier en daar al weer op de trottoirs geparkeerd. Wij verwachten dat het zondag 10 juli veel erger zal worden en attenderen u erop om tijdelijk uw maatregelen te nemen wanneer u bijvoorbeeld gasten verwacht of wanneer u met de auto weg wilt en bij terugkomst geen parkeerplek kunt vinden.

Wanneer u fout geparkeerde auto's aantreft kunt u dat telefonisch bij de gemeente Rotterdam op nr. 14010 melden (toets overig, 9 en vraag naar Handhaving).
Het nummer is ook in het weekend bereikbaar. Ook kan het via www.rotterdam.nl/klacht_melding of de Buitenbeter app gemeld worden. De app vindt u via www.buitenbeter.nl.

Bij calamiteiten over foutparkeren van auto's en touringcars of over hinderlijk afval in de wijk kunt u beter met 14010 bellen voor snelle actie, u kunt het ook aan Plaswijckpark doorgeven (telefoonnummer: 010-4181836).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten